Inredning av ett litet rum i stallet

Vi har länge tänkt att göra om i stallet i de sadelkammare vi har. Sadelkammare är det utrymme man förvarar hästarnas utrustning. Vi har en för travutrustning och vi har en med vanliga träns, sadlar och lite annat. Det senare av dem tänker vi göra om lite, så att det blir en mysigare form av rum att vara i. Dels sätta in en bäddsoffa, men även skrivbord och lite annat, så att det även blir som ett kontor.

Inredning till stallet

Ni kanske tycker det låter konstigt att inreda stallet med vanliga möbler, men varför inte? En bäddsoffa är inte fel, så kan folk sova över. Rummet är isolerat, har värme och lås på dörren med för den delen. Sedan tillbringar vi ju mycet tid i stallet så varför inte göra det bekvämt? Det går ju att göra så mycket mer än bara sätta in bäddsoffor, stolar och bord, det är väl bara fantasin som sätter gränser. Har en vän som även hon gjorde om både stall, och loftet ovanför sitt ridhus. Hon säger hon sover oftare över i ridhuset än går in i huset, då det blev så fint.

Köpa möbler på nätet

Vi har redan tidigare handlat möbler på nätet till vårt hem, och kommer även att göra det nu, när vi ska fixa in stallet. Även om vi kan köra möbler i hästtransporten, så är det rätt skönt att få dem levererade direkt till dörren. Så slipper man åka iväg. Det gör även att man kan beställa från butiker som ligger längre bort.

 

16 Dec 2017