Laserbehandlingar

Stig Jarle Röstes fru Camilla är diplomerad för laserbehandling av hästar. Att använda laser på hästar görs för att påverka mekanismerna bakom inflammationer och ödem. Dessutom verkar den smärtstillande och ger en biostimulerande effekt. Det så att säga ökar farten på läkningsprocessen. Laser kan även användas på människor, men då är det vanligaste anledningen hårborttagning. Det är främst till för överdriven hårväxt, som inte kan tas bort via hyvel, vax eller trådning. Det finns bland annat en sjukdom som heter hirsutism och drabbar kvinnor. Detta stimuleras av manliga könshormoner men kan även bero på en bakomliggande sjukdom. Förändringar i kroppen, som pubertet, graviditet eller klimakteriet kan göra att man får hirsutism och detta kan avhjälpas med permanent hårborttagning i Stockholm.

Permanent hårborttagning samt andra behandlingar

Hos Leilas Hudvård och Hårborttagning i Stockholm kan du som behöver boka in dig för laserbehandlingar och permanent hårborttagning. Salongen drivs av Leila Rönnbäck som bland annat använder IPL och diatermi-behandlingar. Hos Leila finns det även andra behandlingar att boka in, så som;

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Så om du lider av att ha mycket hår och vill satsa på att få en permanent hårborttagning så är det läge att boka in tid. Det finns även andra behandlingar att njuta av, så varför inte skämma bort dig med en skön massage eller en ansiktsbehandling när du ändå håller på. Eller så väljer du en manikyr och pedikyr och får vackra händer och fötter.

29 Jan 2016